32: Als gebed de hemel raakt – Melissa Tagg

Het was lange tijd geleden dat ik zo snel een boek uitlas! Er lag wat druk op, vanwege de inleverdatum van de bibliotheek. 😉 Ook wel heerlijk om zo op te gaan in een boek, dan leef je er nog meer in!

De hoofdpersoon is Mara. Zij helpt in een Bed & Breakfast en krijgt alle verantwoordelijkheid als de eigenaresse weg is. Marshall komt er overnachten en gaat haar helpen met de werkzaamheden.

In het verleden hebben ze gebeurtenissen meegemaakt die ze beide nog niet hebben verwerkt. In het verhaal lees je over hun proces en de zoektocht naar herstel en genezing.

Twee mooie elementen wil ik graag met je delen:

Een goed, cruciaal punt vond ik het omschrijven van een relatie. Het lijkt van de buitenkant soms zo leuk en gemakkelijk, maar dat is het zeker niet altijd. Bij een aanloop naar een relatie heb je soms tijd nodig voor jezelf, om ‘vroeger’ te verwerken, voordat er opening ontstaat voor de ander.

Zoals in het boek omschreven staat: Soms sta je in de gang van het leven, maar ook daar gebeuren mooie dingen. Op een bepaald moment is het ook weer tijd om een deur binnen te stappen. Hoe spannend het ook is, het is en blijft belangrijk om keuzes te maken!

Samenvattend is het een boek dat voldoet aan mijn verwachtingen: Even wegdromen in een Bed & Breakfast, lezen over mooie vriendschappen die opgebouwd worden en de nodige romantiek natuurlijk!

Waarom niet lezen:

Je hebt even genoeg van romantische (voorspelbare) verhalen.

Waarom wel lezen:

Je leest graag een toegankelijk verhaal, waar je bij kan wegdromen en heerlijk bij kunt ontspannen (want yes, het is (bijna) vakantie😉)

2 gedachten over “32: Als gebed de hemel raakt – Melissa Tagg

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: