36. Zeerozen – Irene Hannon

Je kunt vast merken dat ik vakantie heb?! 😉 Ik lees meer in deze ongeplande, lege dagen. Ik heb alle tijd en neem er ook de tijd voor.

Dit is wat mij betreft een perfect vakantieboek! Het speelt zich af op een idyllische plek ‘Hope Harbor.’ Een dorp waar nieuws als een lopend vuurtje gaat, de mensen elkaar kennen (ons-kent-ons, voor mij ook herkenbaar in het kleine dorpje waar ik woon!) en voor elkaar klaar staan. Het verhaal is laagdrempelig en leest gemakkelijk plus natuurlijk hier en daar heerlijk romantisch.

De hoofdpersonen zijn BJ, zij is architect, en Eric, hij is advocaat. Je leeft mee met de gebeurtenissen in hun werk en daarbij hun persoonlijke problemen. Eric bijvoorbeeld, hij staat op een kruispunt van zijn leven en heeft tijd nodig om de juiste beslissingen te nemen voor zijn toekomst. Toch staan ze klaar voor de mensen in Hope Harbor om hulp te bieden en zijn ze van grote betekenis voor hun omgeving!

Er komen ook kleine, grappige dingen terug in het verhaal. Zoals een zeehond, zeemeeuwen en Charley, de taco-man, die vaak meer weet over hun situatie dan ze begrijpen!

Voor mij was het echt weer even een zomer-wegdroom-boek! Deel 1 ‘Cranberry zomer’ las ik vorig jaar en vond ik ook erg leuk! Voor het geval je het niet wist, er zijn in totaal vier delen in deze serie!

Waarom niet lezen:

Je houdt van spanning en onverwachte wendingen, dan zal je dit boek half uitgelezen laten.

Waarom wel lezen:

Je kunt genieten van een romantisch verhaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: