38. Noem mij bij mijn naam – Beth Moran

Dit boek heb ik sinds donderdag uit en nog steeds moet ik denken aan de personages. Inmiddels ben ik al in een ander boek begonnen en ik verwacht nog steeds dat Faith er in voorkomt. Een beetje verwarrend, maar een goed teken, want ‘Noem mij bij mijn naam’ was weer zo’n leuke, goede roman!

Ik heb het boek met een zucht weggelegd. Ik werd helemaal meegenomen in het verhaal en het ging verrassende kanten op die ik totaal niet had verwacht.

Het is je vast wel opgevallen, als je mijn account al wat langer volgt, dat ik fan ben van de Sestra romans. Op de één of andere manier vind ik ze zo anders dan andere romans! Ik vroeg mezelf af: waardoor komt dat eigenlijk?

  • Het is geschreven in de ik-vorm.Dat zorgt er bij mij voor dat ik het verhaal helemaal (door)leef.
  • Een terugkerend onderwerp is vriendschap tussen vrouwen. Dat vind ik erg mooi om te lezen. Bijzonder om in allerlei situaties en fases in je leven omringt te zijn met goede vriendinnen.
  • Plus door de boeken heen zitten vleugjes humor en dat maakt het sprankelend en grappig!

In het boek ‘Noem mij bij mijn naam’ gaat het over Faith. Ze is verloofd met Perry, een rijke man. Het contrast tussen hen is groot. Dat merk je onder andere in de voorbereidingen van het huwelijk. Perry wil het graag groots vieren, en vooral zijn moeder wil dat. Faith zelf vindt dat allemaal niet zo belangrijk. Ze heeft een nogal akelige, bemoeizuchtige schoonmoeder, die zelfs haar trouwjurk voor haar heeft uitgekozen. Door Faith en Marylinn benoemd als: spookgewaad. 😉

Marylinn is de vriendin van Faith. Samen gaan ze op een koor en daar beleven ze van alles! Het is een bijzondere, hechte groep vrouwen met een strenge, maar grappige dirigent.

Daarnaast speelt Sam, haar broer, een grote rol in haar leven. Dominee Dylan verschijnt elke keer in beeld. En dan nog Kane, een gewelddadige man uit haar verleden.

Samenvattend: Een verhaal waar je leest over moeilijkheden in het leven die je kunnen achtervolgen, maar waar ook geluk, liefde en humor is te vinden!

Weer een absolute aanrader die veel hartjes krijgt!

2 gedachten over “38. Noem mij bij mijn naam – Beth Moran

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: