39. Hart op het spel – Becky Wade

Dit is nu zo’n boek waar je bij weg droomt. Waarbij je ontspant. En… waar het hopeloos romantisch kan zijn!

Tot en met de laatste bladzijde was ik geboeid! Het leek wel alsof er in de laatste paar hoofdstukken steeds meer gebeurde. Ik werd het verhaal helemaal ingetrokken.

Ook dit keer ga ik het verhaal niet samenvatten, omdat het veel leuker is als je het zelf gaat lezen. Plus: Ik doe daarmee het boek te kort, want er zijn zoveel gebeurtenissen om samen te vatten.

Een paar uitgelichte punten die ik erg leuk vond:

– Je leest over de drie zussen: Willow, Nora en Britt. In dit deel is Nora de hoofdpersoon. Het contact tussen de zussen is, zoals zussen onderling kunnen zijn: Open, eerlijk, geïnteresseerd in elkaar, ook plagend en prikkelend onderling.

– Nora heeft een fijn, leuk en wat eigenzinnig karakter! Ze gebruikt regelmatig bijzondere woorden in een zin en dat is vermakelijk.

– John is op zoek naar zijn biologische moeder en schakelt hierbij de hulp van Nora in. Zijn zoektocht vond ik interessant en bijzonder.

– Terwijl je het leest, kan je de chemie tussen Nora en John voelen, maar ze ontmoetten elkaar op zakelijk gebied, dus of daar de ruimte voor is?

– Leuke, kleinere onderdelen in het verhaal zijn ook echt een toevoeging, bijvoorbeeld: Het terugkomende e-mailverkeer tussen Nora en Duncan. Of de altijd mopperende oma van Nora.

Dit is dan weer zo’n boek waarbij het jammer is dat ‘ie uit is! Voor mij had het verhaal verschillende keren bijzondere wendingen die ik niet had verwacht of kon bedenken! Echt een goed bedacht verhaal en het leest heel gemakkelijk!

Het leuke is, dat er vervolgdelen zijn, dus die ga je te zijner tijd zeker voorbij zien komen op mijn account. 😉

Dankjulliewel, ‘Uitgeverij De Parel,’ voor dit boek!

2 gedachten over “39. Hart op het spel – Becky Wade

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: