40. Te gast op Lanwyn Manor – Sarah Ladd

Dit is nog nooit gebeurd… Ik ben gewoon vergeten een foto te maken van het boek, voordat ik ‘um inleverde bij de bibliotheek. Oepsie! Daarom even een creatieve oplossing, de voorkant uitgeprint en in mijn boekenkast gefotografeerd!

Het boek was al gereserveerd, dus ik wilde niet nog eens 4 weken wachten, voordat ik het boek weer kon lenen. Zo kan het ook.😉

De hoofdpersoon is Julia. Ze gaat ver weg van huis bij haar oom en tante wonen. Haar zwangere nichtje ligt ziek op bed en heeft hulp en gezelschap nodig. Eigenlijk is dit voor Julia een soort van uitvlucht, weg bij haar liefdesverdriet.

Het zou een fijn, nieuw begin moeten zijn, maar er speelt van alles af in het leven van de mijnwerkers, waarvan haar oom ook deel uit maakt.

Dan heb je nog de gebroerders Blake. Matthew en Isaac zijn een tweeling, maar verschillen enorm! Julia’s tante weet precies welke man geschikt voor haar zou zijn als huwelijkspartner, maar of Julia’s hart daar sneller van gaat kloppen?

Het is weer een heerlijke, historische roman, zoals ik die graag lees van Sarah Ladd! Ge-meneer en ge-mevrouw, kamermeisjes die helpen met het aantrekken van mooie jurken, grote huizen om in te verdwalen! Ik zou zeggen: lenen of kopen dit boek. 😉

2 gedachten over “40. Te gast op Lanwyn Manor – Sarah Ladd

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: