49. Het hart van de Leeuw – Joanne Bischof

Meestal schrijf ik direct een reactie op een boek dat ik uit heb. Dit keer niet en ik merk dat er dan verschillende verhalen door mijn hoofd gaan. Voor mij is het belangrijk om even afstand te doen van het boek dat ik nu lees en terug te bladeren in het boek ‘Hart van de Leeuw’ dat ik las.

Het eerste waar ik aan moet denken als ik deze titel zie, is dat het verhaal zich op een originele plek afspeelt. Namelijk het circus. Eén van de hoofdpersonen is Charlie, hij is leeuwentemmer. De relatie en vriendschap met zijn drie leeuwen wordt mooi beschreven en al lezend vroeg ik mij nieuwsgierig af: zou dat echt zo gaan? Het leven van een circusartiest is hard werken en heeft een rauw randje, daar kwam ik al lezend achter.

De tweede hoofdpersoon is Ella, zij is verpleegster. Hoe komen deze twee werelden bij elkaar? Charlie komt in het ziekenhuis terecht vanwege de ziekte van zijn babynichtje Holland en dat is dan direct de start van het verhaal. Meer verklap ik niet. 😉

Het verhaal leest wat mij betreft heel gemakkelijk, ontspannend en is toegankelijk. Het neemt je direct mee in een andere wereld.

Pas vroeg ik of mensen weleens een boek in één keer uit lezen (doe ik zelf dus nooit), maar ik denk dat dit wel zo’n titel is, die sommige in een avond uit kunnen lezen! 😉

En belangrijk om nog even te vermelden: Romantisch is het natuurlijk ook! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: