Boekhandel Zeezicht – Denise Hunter

Deze titel en de omslag nodigen je toch direct uit om dit boek te gaan lezen?! 😀

Ik vermoed dat het voor veel leesliefhebbers stiekem een droom is om in een boekhandel te werken of zelfs eigenaar van een boekhandel te zijn. Voor mij is die droom uitgekomen, want ongeveer 1,5 jaar ben ik boekhandelmedewerker. Nog een extra reden waarom ik zin had om ‘Boekhandel Zeezicht’ te lezen!

Voor Sophie komt ook haar droom uit als ze een boekhandel gaat openen. Maar voordat de feestelijke opening kan plaatsvinden, moet er nog veel kluswerk gebeuren. Dat gaat allemaal niet vanzelf, beter gezegd: Ze ondervindt heel veel obstakels. Daaronder vallen ook haar krukken die ze vanwege een enkelverstuiking nodig heeft. Dat is zeker nog niet alles, want ineens is Aiden, haar jeugdliefde, terug in haar leven. Niet zoals Sophie had gepland, maar toch zit ze wel met hem opgescheept.

Naast de boekhandel werkzaamheden heeft Sophie nog veel meer te doen, want haar net getrouwde zus heeft hulp en advies nodig en haar tweelingbroer verwacht ook dat ze bepaalde taken voor hem regelt.

Dit alles samen maakt het een fijne mix voor een leuk feelgood verhaal!

Dankjewel, @uitgeverijdeparel, voor deze roman!

PS: Als laatste wil ik nog even delen dat ik wenste dat er een vervolg zou komen. In dit boek gaat het veel over de opbouw van de winkel, maar hoe leuk zou een boek zijn dat gaat over de werkzaamheden en het wel en wee van Sophie’s boekhandel. 😉

Een gedachte over “Boekhandel Zeezicht – Denise Hunter

Voeg uw reactie toe

  1. Ik ben benieuwd naar het boek! Wat ook een leuk boek is om te lezen en dat ook over een boekwinkel gaat is het boek De Brug van Karen Kingsbury. Vooral in de maand december is het een heel geschikt boek om te lezen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: