Lichtboei – Irene Hannon

‘Lichtboei’ is weer een heerlijke roman in de Hope Harbor serie, helemaal zoals ik hoopte!

In dit vierde deel zijn oud-legerarts Ben Garrison en Marci Weber, uitgeefster van de lokale krant, de hoofdpersonen.

Ben heeft onverwacht een vuurtoren geërfd. Het is voor hem een blok aan zijn been. Wat moet hij er mee en hoe gaat hij ooit een koper vinden?

Marci komt te weten dat de vuurtoren verkocht gaat worden aan een onbekende. Dit wil ze voorkomen en daarom start ze een project met buurtbewoners om een oplossing te bedenken.

Ben ziet het totaal niet aankomen dat er zo’n groot project wordt gestart om de vuurtoren te behouden. Hij dacht: snel verkopen en dan weer door met zijn eigen leven, maar dat gaat allemaal anders dan verwacht. Helemaal als hij bij zichzelf ontdekt, dat hij Marci eigenlijk wel een hele interessante vrouw vindt! Terwijl ze elkaar langzaamaan leren kennen, verschijnt er ineens iemand uit Bens verleden die in hun beide levens onrust veroorzaakt.

In dit verhaal leer je ook Greg en Rachel kennen. Een net getrouwd stel, maar zijn in korte tijd uit elkaar gegroeid. Ze communiceren nauwelijks nog samen. Door de juiste personen in hun naaste omgeving worden ze aangemoedigd om geduldig te werken aan hun huwelijk. Een mooi verhaal dat zich afspeelt naast de verhaallijn van Ben en Marci.

Het was fijn om weer leesuren in Hope Harbor door te brengen. Ja, het is zoet, romantisch en wat voorspelbaar, maar echt een aanrader! Ik wenste om er op vakantie te kunnen gaan, op een bankje bij de vuurtoren te zitten en te kunnen genieten van het uitzicht. 😉

Maar niet getreurd, het volgende deel ‘Lavendeldroom’ heb ik gereserveerd bij de bibliotheek en kan ik deze week ophalen. Plus het zesde deel ‘Sterrenbaai’ zal begin december verschijnen!

Hoeveel delen heb jij van deze serie gelezen?

2 gedachten over “Lichtboei – Irene Hannon

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: