Geef me een kans

Genieten was dit boek! Als je de auteur Becky Wade kent, kan ik je vertellen, het is zoals je hoopt en verwacht: Een goed en fijn boek om in weg te dromen!

Zoals ik van Becky Wade gewend ben, voel ik me direct helemaal in het verhaal. Ik vind het zo talentvol als een auteur elke keer weer een originele setting kan bedenken voor een roman.

Dit keer geen directe romantiek, maar een ingewikkelde liefde. Want wat gebeurd er als twee beste vrienden, Sebastian en Ben, allebei verliefd zijn op Leah?

Leah is een zelfstandige vrouw die zorg draagt voor haar jongere broer. Ze is erg beschermend over hem en houdt graag de touwtjes in handen. Bij toeval ontvangt Leah een verrassende DNA-test dat vraagt om nader onderzoek en ik kan je vertellen met een verrassende uitslag.

Haar liefdesleven houdt ze graag zo simpel mogelijk: Geen relatie. Het wordt wel erg ingewikkeld als ze de waarheid ontdekt over Ben én Sebastian. Durft ze haar hart open te stellen? (Leuke vraag hè, daar draait het natuurlijk vaak om bij romans. 😉)

En dit verhaal gaat natuurlijk nog over zoveel meer gebeurtenissen en onderwerpen, maar dat mag je zelf gaan ontdekken. 😉

Ik word in ieder geval blij van zulke boeken! Het waren weer fijne leesuren.

Een gedachte over “Geef me een kans

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: