Mini-bieb

Leuk nieuws, want…. mijn mini-bieb is in de maak! Mijn vriend Jan is er druk mee bezig geweest en nu is ‘ie bijna af. De laatste dingen moeten nog gedaan worden: lakken, handvat monteren en palen bevestigen, zodat het stevig staat. Als dat gedaan is, kan de mini-bieb aan de weg geplaatst worden.

Wat is een mini-bieb?

Een mini-bieb is een gezellig houten kastje dat aan de weg staat vol met boeken.
Je kunt een boek brengen, lenen of ruilen.

Breng = Heb jij een titel in de kast staat die je niet meer leest, leg het in een mini-bieb, zodat een ander er weer plezier van heeft.

Lenen = Kies een boek dat je graag wilt lezen en breng het terug zodra je het gelezen hebt.

Ruilen = Neem een boek mee vanuit jouw boekenkast en ruil het met een titel uit de mini-bieb.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een super leuke titel ziet staan en je niets hebt om terug te zetten. Dat mag natuurlijk ook. 😉

Nieuwe aanwinsten

Heb jij misschien een stapel boeken waar je niets meer mee doet? Ik zou er heel blij mee zijn om het in mijn mini-bieb te zetten. Stuur mij gerust een berichtje of kom de titels gewoon even langs brengen, dat kan natuurlijk ook.

Naast boeken die ingeleverd worden in de mini-bieb, zal ik zelf ook door de tijd heen nieuwe aanwinsten toevoegen, zodat er elke keer wel weer wat nieuws in staat!

Adresgegevens

Iedereen is vrij om in de mini-bieb te komen kijken, maar op deze blog plaats ik geen adresgegevens. Wil je mijn adres weten, stuur mij dan even een berichtje!

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: