Avondrood – Deborah Raney

Dit is derde deel in de serie over de drie zussen Chandler. De eerste twee delen heb ik niet gelezen, maar ik vond het boek heel goed op zichzelf staand te lezen.

Heb jij een deel uit deze serie gelezen?

Heb je vroeger ook wel eens op het schoolplein touwtje gesprongen en het volgende liedje gezongen: ‘verliefd, verloofd, getrouwd, een kindje.. enz.’ Je denkt misschien: Wat een aparte begin van een boekenblog. 😉 Ik moest aan deze herinnering denken bij het lezen van ‘Avondrood’ omdat er een zwangere zus is, een verloofde zus is en een bijna verliefde zus.

Britt, de jongste, is de hoofdpersoon. Zij heeft een zorgend karakter en hoopt nu op een punt in haar leven te zijn, dat ze eindelijk tijd voor zichzelf heeft. Maar dat loopt anders, want haar zus Phee heeft hulp nodig, vanwege een gecompliceerde zwangerschap moet zij in bed blijven. Naast de vele uren zorg voor haar zus werkt Britt in hun Bed & Breakfast. Ze heeft genoeg te doen en komt helaas tot de ontdekking dat ze heel weinig tijd heeft voor die leuke man die ineens op haar pad komt: Rafe!

Rafe zit in hetzelfde schuitje. Hij moet allerlei ballen in de lucht houden, probeert de strubbelingen in zijn familie op te lossen en heeft daardoor totaal geen tijd voor Britt. Voor beide is dat erg teleurstellend, want ze zijn juist zo nieuwsgierig naar elkaar.

Je voelt het al aankomen: Dit is een hele romantische roman 😉 Ik heb genoten van het verhaal dat zo gezellig leest, vanwege de hechte familiebanden tussen de zussen. Het contact tussen Britt en Rafe is ook erg leuk om te lezen, omdat het zo ontzettend plagerig en verliefd is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: